Tim Lothar, Peter Nande og Svante Sjöblom

Elvebyen bluesklubb, som jeg er «stolt» medlem av, arrangerte ettermiddagskonsert på Buddy Scene 26. april 2014. Igjen. Denne gangen var det med de prisbeløte danske bluesmusikerne Tim Lothar og Peter Nande sammen med svenske Svante Sjöblom.

Blues fra 1920-tallet – og eldre(!) (Alle bildene burde vært i svart-hvitt?) Det ble blues fra landet (countryblues), samt blues fra Mississippi og Piedmont.

Gitarer, munnharpe, vaskebaljebass og massevis av andre spesielle instrumenter. Tim spiller trommekuffert og low-hat med føttene, mens han synger og spiller gitar. Sjöblom er den unge, men ville, i bandet, har en Tom Waits-lignende stemme og er litt av en virtuos på sin gitar. Nande deler de andres passion for country blues, men tilfører også en blanding av prewar “juke joint” blues og boogie til showet. Nande er kjent som en utadvendt sanger, munnspill-spiller og munnharpespiller, men spiller her også vaskebaljebass, jug, skjeer, percussion m.m. Mm er bl.a. en legegris og en lekehøne(!).

Jeg koste meg!

13 elementet(r)